Lisserbroek

X Wijk en buurt: Lisserbroek
Toon op kaart (1)
x

Bent u op zoek naar een activiteit in uw buurt?

Via Mijn Buurt kunt u per wijk of dorp binnen de gemeente Haarlemmermeer het lokale aanbod vinden en bekijken.
U kunt zoeken via de tegels per kern/wijk en vervolgens uw postcode intoetsen. Daarnaast zijn er diverse filtermogelijkheden.
Er is een filter voor de dag van de week, voor het soort aanbod dat u zoekt bijvoorbeeld sport, creatief of maaltijd. Vervolgens wordt het beschikbare aanbod getoond.
Door op het ‘i’ teken te klikken bij het aanbod van uw keuze leest u meer informatie over het aanbod zoals locatie, adres, contactpersoon, aanmelding en eventuele kosten.

Mist u activiteiten in het overzicht waarvan u wel weet dat dit aanbod er is dan kunt u dit per e-mail doorgeven via socialekaarthaarlemmermeer@haarlemmermeer.nl, of u loopt binnen bij een Pluspunt van Meerwaarde bij u in de buurt.

dinsdag

Soosmiddag voor senioren

Senioren vanaf 55+ zijn van harte welkom op deze soosmiddag met een vrije inloop. Elkaar ontmoeten, klaverjassen, bridgen, biljarten,  een spelletje doen of alleen gezellig met elkaar praten. Niets moet veel mag.

Tijd: 13:15 - 16:30
Locatie: Dorpshuis De Meerkoet
Kosten: € 2,50 incl. koffie/thee

donderdag

Koersbal

en leuke sportieve en gezellige activiteit voor de 55+-ers. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie/thee en mensen die graag een keer willen kijken en kennis willen maken met koersbal zijn van harte welkom. 

Tijd: 09:30 - 11:30
Locatie: Dorpshuis De Meerkoet
Kosten: € 28,32
Klaverjassen

Donderdagavond start het nieuwe klaverjasseizoen onder leiding van Hennie van der Lans en Wil Broekhof.  Per avond zijn er waardebonnen voor mooie vis- en vleesprijzen te winnen. Er wordt op zijn Rotterdams en individueel gekaart.

Tijd: 20:00 - 00:00
Locatie: Dorpshuis De Meerkoet
Kosten: € 3,-

vrijdag

Bridgen

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Bij bridge speel je samen met een partner tegen twee tegenstanders.

Tijd: 13:30 - 16:30
Locatie: Dorpshuis De Meerkoet
Kosten: € 8,75 / € 12,50

zondag

Digiclub

Met een viertal mensen gaan we de digitale wereld verkennen. We leren hoe de smartphone en de tablet werken en wat je er zoal mee kan doen. Zodat de wereld van nu iets dichterbij kan komen.

Tijd: 00:00 - 11:00
Locatie: Dorpshuis De Meerkoet
Kosten: Gratis