Rijsenhout

X Soort activiteit: Sport en bewegen
Toon op kaart (1)
x

Bent u op zoek naar een activiteit in uw buurt?

Via Mijn Buurt kunt u per wijk of dorp binnen de gemeente Haarlemmermeer het lokale aanbod vinden en bekijken.
U kunt zoeken via de tegels per kern/wijk en vervolgens uw postcode intoetsen. Daarnaast zijn er diverse filtermogelijkheden.
Er is een filter voor de dag van de week, voor het soort aanbod dat u zoekt bijvoorbeeld sport, creatief of maaltijd. Vervolgens wordt het beschikbare aanbod getoond.
Door op het ‘i’ teken te klikken bij het aanbod van uw keuze leest u meer informatie over het aanbod zoals locatie, adres, contactpersoon, aanmelding en eventuele kosten.

Mist u activiteiten in het overzicht waarvan u wel weet dat dit aanbod er is dan kunt u dit per e-mail doorgeven via socialekaarthaarlemmermeer@haarlemmermeer.nl, of u loopt binnen bij een Pluspunt van Meerwaarde bij u in de buurt.

dinsdag

Wandelen 60+

Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen. Sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer. Er wordt afgesloten met een kopje koffie.

Tijd: 10:00 - 11:00
Locatie: Dorpshuis De Reede
Kosten: EUR 2,-
Fifty Fit 65 + gym

Deze les is de ideale manier voor 65 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken.

Tijd: 10:15 - 11:00
Locatie: Dorpshuis De Reede
Kosten: gratis
Tafeltennis en darten

Met een groep samen darten en tafeltennis, het gaat om vrij spelen en competitie.

Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Dorpshuis De Reede
Kosten: gratis

woensdag

Koersbal

Koersbal is een balsport dat door iedereen geleerd kan worden. Het lijkt enigszins op jeu de boules. Er is een competitie-element, maar het is vooral een gezellig spel.

Tijd: 10:00 - 11:00
Locatie: Dorpshuis De Reede
Kosten: gratis