Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)

JOGG Haarlemmermeer is een aanpak waarbij iedereen in stad, dorp en wijk zich inzet om gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Het doel is meer kinderen op een gezond gewicht te krijgen. JOGG-Haarlemmermeer bestaat daarom uit alle lokale samenwerkende partijen. Zoals scholen, kinderopvang, sportverenigingen, MeerWaarde, dorps- en wijkraden en bedrijven. Wilt u ook bijdragen aan een gezonde omgeving? Kijk op de website JOGG Haarlemmermeer.

GGD Kennemerland

Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) signaleert en voorkomt risico's voor de gezondheid en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Kennemerland.

Bezoekadres
Zijlweg 200
2015CK Haarlem
Postadres
Postbus 5514
2000 GM Haarlem
Website
www.ggdkennemerland.nl/contact-en-adressen
E-mailadres
info@ggdkennemerland.nl
Telefoonnummer
023 515 95 00

MeerWaarde

Welzijnsorganisatie in gemeente Haarlemmermeer. Ondersteunt inwoners om knelpunten te signaleren, te voorkomen en zelf aan te pakken, en grip te krijgen op de situatie.

Website
www.meerwaarde.nl
E-mailadres
informatie@meerwaarde.nl
Telefoonnummer
023 569 88 88

Team Sportservice Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor de gemeente Haarlemmermeer en omstreken. Het informeert, adviseert en begeleidt mensen op sportgebied.

Vul het contactformulier in op de website.

Bezoekadres
Burgemeester Pabstlaan 10-E1
2131 XE Hoofddorp
Website
www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer
E-mailadres
haarlemmermeer@teamsportservice.nl
Telefoonnummer
023 205 50 00

Jeugdgezondheidszorg GGD Kennemerland

JGZ stimuleert en ondersteunt kinderen en ouders/verzorgers bij het opgroeien en signaleert eventuele problemen. Dit doet JGZ door het geven van advies, voorlichting en kortdurende begeleiding aan ouders en kinderen. Dit voeren wij uit tijdens consulten op het consultatiebureau en contactmomenten in de schoolperiode.
Tijdens de contactmomenten wordt de ontwikkeling gevolgd, vaccinaties gegeven, vragen beantwoord en adviezen over gezond opgroeien gegeven.
Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 8.30 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur

Website
www.ggdkennemerland.nl/jeugd
E-mailadres
frontofficejgz@vrk.nl
Telefoonnummer
023 789 17 77